Translate

lördag 31 maj 2014

Nu är jag....


...lite trött.
Inte i kroppen för den har suttit i princip hela tiden, men i huvudet.
Dagen som varit har ju gått i dressyrens tecken och jag har agerat domare. *svårt*
Är sjukt imponerad av att samtliga ridskoleryttare valde att rida utan hjälptyglar och till råga på allt så höjde en del sig rätt så rejält poängmässigt.
En härlig dag med fint väder, glada ryttare och mycket folk på läktaren. Och detta får jag betalt för att uppleva? Har ett rätt bra jobb!

Sen kom vi till dagens höjdpunkt!!! Vinnaren (och andra och tredjepristagaren) till Bling/pimp tävlingen.
När Filippa von Silversporre dök upp så var vinnaren korad, svårt att slå hennes utstyrsel. (Guldhjälmen är tyvärr inte med på bild) Fanns liksom ingen som kunde slå det.
På andra plats kom Jonna som när man tittade efter blingade med alla detaljer. (Som om det skulle vara nått nytt, Jonna matchar alltid...) och på tredje plats kom Isabell med pimpad klänning (kan väl erkänna nu att jag innan ritten var liiite nervös för hur Ledija skulle reagera, hon är inte den modigaste hästen och fladdrande kjolar kanske inte var hennes favorit. Men som tur var så gillade prinsessan att glida runt med blingat träns och en ryttare med böljande kjolar..
Hoppas fler bilder kommer på klubbens Facebooksida....*HINTAR* eller rättare sagt maila mig så jag kan lägga upp!!!!

3 av våra hästar var med. Dunken, Kaggen och Elvira Elvisp.
Samtliga skötte sig jättebra, även om Kaggen (som vanligt) gör allt för att stressa medhavda kompisar genom att gnägga och skrika som om han vore i sjönöd eller nått.....(sen drar han nytta av det själv....)
Elvispen satsade tydligen på att vinna framridningen. Tyvärr så är inte domaren där. (Tips till nästa gång)

(Men nu vet jag vem hennes son brås på....våran bästa gren, att vinna framridningen...)
När det var dags för henne så var det ett himla skrikande på henne och han som satt i sjön....*SUCK*
Bra försök att vinna bling tävlingen gjorde dom med, men det räckte inte hela vägen (Viskar, hon mutade inte domaren tillräckligt bra....)


Helt plötslig under "tävlingen" vimsade det in en tant i ridhuset under pågående ritt. Alla inklusive jag försökte köra ut henne, hon svarade bara glatt "Ja-ja" när vi sa åt henne att gå ut. (Fast hon stod kvar....)
Hon var visst "någons" mamma.... *äpplet faller inte långt från päronträdet...*

Väl hemma, ett A-Barn som känt sig väldigt övergiven, har ju bara haft Myran som sällskap och hon inger väl inte så mycket trygghet. Så nu står alla i sina boxar och halvsover. Lugnet har infunnit sig.

Dagens ord får bli: Tänk på vad du säger så att du inte säger vad du tänker.

/Lola

2 kommentarer:

  1. RED Filippa von Silversporre i de där skorna??!! En stor eloge till henne i sådana fall!

    SvaraRadera