Translate

lördag 21 september 2013

När fasaden spricker...


Ja, som överskriften säger...
Det ögonblicket när man under en bråkdels sekund ser den "riktiga" människan under ytan titta fram är lite creepy. Den sida man hela tiden misstänkt fanns där, men varit så väl dold...
"The shining"

Jag läste nån stans att en människa (psykopat eller liknande) kan dölja sitt rätta "jag" under ganska lång tid. 
Men förr eller senare så tittar h*n fram. 

Jag inser att första magkänslan ofta är den rätta när man möter någon. ....funderar....magkänslan om att det kanske ligger styckade likdelar i en frys? Vad ska jag göra med den???
Äsch, det blir ett senare bekymmer!

Tanthoppningen som varit. Det var Elvira som hoppade denna gången. Taggad och lite dåliga bromsar ibland.(inget nytt under solen alltså).
Vi skulle hoppa en övning som bestod av: hinder, fem galoppsprång, hinder, fem galoppsprång, hinder. Avståndet var för fyra galoppsprång men vi skulle kunna ta tillbaka dom, därav övningen.
Inga problem, gick bra alla gånger utom en då vi fick in sex språng. Sen skulle vi komma på normala fyra...
Det tog vi på tre....Och sedan gick vi in på fyra efter jag satt henne på hasorna framför sista hindret. Det finns gränser på hur snabbt man ska/kan komma på hinder!!!
En snopen Elvira som med spelande öron var lite mer lyhörd. Jösses vad det går undan ibland. Undrar om hon vet att det går att stanna framför ett hinder om man kommer fel? Tror inte det, hoppar i alla lägen. På gott och ont.

Ingen Ingamay träning denna veckan :-(
Får försöka ha lite struktur i min ridning och inte bara fisa runt utan att någon säger till mig: "SITT NER, skvalpa inte runt! Ooooh nu tappade du yttersidan, kände du? "

Rumpan bar...får man gå med om man heter "Stören" och går i samma hage som A-Barnet. (Lite hyss måste man ju få göra) Han har även demolerat sitt "babygym" Bara att göra ett nytt...(igen)


Hittekatten Felix, han börjar bli en stor kille <3 Med överallt så han är en berest liten kissekatt.




Apropå katter...Måste väl finnas någon som saknar denna katten? 
hona

jättegosig

ensam...

matte/husse var är du?

Hon har varit på klubben i över ett år. Dela gärna vidare. Tror hon kan vara kastrerad eftersom hon inte fått några ungar. Kan ju kommit till klubben i bil (under motorhuven eller liknande).
Detta är ingen vildkatt, utan hon har haft ett hem och är van (jättevan) vid människor.

Nu ett dagens ord:  Att lära känna andra är vishet. Att lära känna sig själv är den högsta visheten.

/Lola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar