Translate

lördag 6 september 2014

Dags att rensa lite...


Ja, nu var det dags. Att rensa ut rejält. Inte i vänlistan på Facebook, där är det sällan jag gör nån rensning. Typ 1.... om man inte räknar gamla Farmvillegrannar. Sen märker man att man själv blir blockad eller borttagen. Rycker på axlarna. Ja jag retar nog många med hur och vad jag skriver om ibland. Och bryr jag mig? Nej, inte ett skit faktiskt. Man kan inte vara älskad av alla.

Denna gången så är det sånt som legat i många år som har rensats. Goa minnen visst, men allvarligt, hur ofta kollar man på dom gamla minnena??? Till exempel hundratals dressyrprotokoll, och alla pokaler,  alla mina teckningar (nästan), nu rök det mesta. Videofilmer som vi spelat in, tyvärr så har dom med åren klistrat ihop sig. Vad sonen valde att kasta ska vi inte tala om, spel och filmer, samurajsvärd m.m
Allt ett minne blott. För jag har mina minnen i huvudet, inte i saker.
Fast några saker blev kvar (denna gången) Gojt-gojt och nalle bumbum. Fast jag övervägde det...att kasta dom i soporna alltså.
Men när Bumbum tittade på mig med sina ögon som snart trillar av så kom den sentimentala Lola fram.... Han och Gojt gojt får hänga med till nästa röjjarrunda.
Björnen Bum bum och Gojt gojt kaninen


Varför röja? Anledningen är att sonens rum med läckande tak som efter han flyttat varit förvaringsplats till sånt man ska gå igenom nu skulle röjas ut. (Sen var det också under en kort period Lillskatas rum innan hon slussades ut i utebur. Så dom kastade samurajsvärden har lite skatskit på sig som minne ....) Alltså fullt med bröte och ett tak som skulle bytas... Så helt plötsligt så var det dags. Ska vi flytta allt till nästa förvaringsställe och låta det ligga X antal år innan man ens sneglar på det? Eller är det dags?

Det var alltså dags....

Annars så är jag allmänt ynklig, snorig och ont i halsen med en molande huvudvärk, som inte blir bättre av att gubben går loss med tigersågen... (Så drog en stund till klubben i det fina höstvädret och kollade lite hoppning.)
Sen att välja att ha fredagens lektioner ute gjorde ju inte saken bättre, då måste man ju skrika dubbelt så högt för att höras. Fast jag ljög lite nu, en lektion inomhus, handikappsgruppen. Hade en ny liten kille som red. Jösses vad söt <3 och skrattade så det bubblade om honom när han travade iväg på Kenya (som debuterade som en strålande handikappshäst)
5 år bara, ska tala om att det är en bedrift att klara ett 45 minuterspass i vanliga fall i den åldern. Så det är nog en blivande liten hästkille det här. Så många gånger som han strök Kenya över pälsen.

"Historien" på klubben... nya saker som dyker upp..... Suckar tungt.

 Håller på med en nyckelinventering, saknas lite nycklar. Kanske vi får byta lås om dom inte kommer tillrätta :-( .... Kodlås kan ju vara ett bra förslag i så fall.

Glömde ju, tränade i går (dressyr) och förrgår (Då var det hoppning) A-Barnet skötte sig hyfsat, en bra dag, men inte toppendag. Han är lite lat, så även hans ryttare... Ingen bra kombo ibland...
Red i Alton, Sasses favorit, dock inte mattes. Får fortfarande ont av Siennan :-(

Och då kom jag osökt på att jag även varit hos läkaren för att ha ett skruvat samtal,,, En skruv ligger nära en nerv, och han trodde att problemet NOG skulle försvinna. Vilket slutade med att jag har en vilande op, jag hör alltså av mig när jag tycker jag vill/har tid/lust att opereras.
Tycker det låter bra. Får under tiden lyda min kropp att den bara vill ha kvalitetsridbyxor på sig *blink-blink*

Och nu, snart sängen igen och hoppas jag sover bort det hela.

Ska bara hitta ett dagens ord som jag tycker passar:
Ingen kan få dej att känna dej mindervärdig utan ditt samtycke.

Lola



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar